Perjudian Dalam Talian Mungkin Diserang dalam Kertas Putih UK Akan Datang
toto

Perjudian Dalam Talian Mungkin Diserang dalam Kertas Putih UK Akan Datang

Menteri Perjudian UK Chris Philp bercakap dengan Jawatankuasa Digital, Budaya, Media dan Sukan (DCMS) baru-baru ini, memberikan pandangan pengeluaran macau tentang perkara yang akan datang. Beliau menjelaskan dengan jelas bahawa “kasino dalam talian” dan “slot dalam talian” ialah dua fokus utama rombakan undang-undang perjudian utama kerajaan. Terdapat perbincangan mengenai had pertaruhan yang melampau dan kawalan […]

toto

Penggubal Undang-undang Ireland Menyeru Kerajaan Untuk Lesen Permainan ‘Haram’

Pengendali kasino dan slot dalam talian di Ireland menerima lesen yang agen slot membolehkan mereka menawarkan platform mereka secara sah. Sekarang, penggubal undang-undang mahukan jawapan. Ahli parlimen Ireland Verona Murphy Ahli parlimen Ireland Verona Murphy bercakap kepada pemberita selepas sesi perundangan. Dia meningkatkan kesedaran bahawa kerajaan Ireland mungkin mengeluarkan lesen permainan secara haram. (Imej: Irish […]

toto

Papan MGM China ngusulake deviden US$46-million

operator casino Macau MGM China Holdings Ltd ngandika Papan wis ngajokaken Data SDY pembayaran saka deviden interim HKD0,094 saben bareng, gunggungipun kira-kira HKD357,2 mayuta-yuta (US $ 45,6 mayuta-yuta). MGM China sing kadhaptar ing Hong Kong ngandika ing statement Kamis yen dividen interim nuduhake meh 34,9 persen saka laba perusahaan sing diatribusikan marang pemilike kanggo nem […]

toto

Broker nyana gulung ing Agustus casino GGR ing Macau

Stockbrokers saiki prakiraan sing revenue game reged (GGR) ing kasino Macau https://covertcreeklodge.com/ bakal luwih murah ing Agustus saka setahun kepungkur utawa, ing paling apik, mung tutul luwih. Sanford C. Bernstein Ltd lan penyelundupan stockbroking Deutsche Bank, JP Morgan lan Nomura kabeh ditanggepi ana cathetan kanggo investor sing nggawe ramalan kanggo Agustus ing cahya saka Macau […]

toto

Alvin Chau, perusahaan sing ora diteliti ing Australia: Suncity listco

Suncity Group Holdings Ltd sing kadhaptar ing Hong Kong ujar manawa firma https://michellemaries.com/ utawa pemegang saham kontrol lan ketua Alvin Chau Cheok Wa (digambar ing foto file) saiki ora diselidiki dening panguwasa ing Australia. Perusahaan kasebut nambahake manawa Pak Chau – sing, miturut laporan media, diblokir mlebu ing Australia – ora duwe rencana ngunjungi negara […]

toto

South Shore mata dodolan saka kontrol saham ing The 13 Hotel

South Shore Holdings Ltd, pangembang saka The 13 Hotel (digambarke) ing Macau, ngandika potensial menehi hasil bisa mimpin kanggo pembuangan saka Keluaran SDY 60-persen kapentingan ing tambahan sing ndarbeni ajang hotel, kanggo total wawasan HKD1,2 milyar. (US$153,04 yuta). Transaksi iku kanggo ndherek digandhengake saka pemegang saham substansial saka South Shore, ing memorandum non-naleni saka pangerten […]

toto

Broker ndeteksi kalem Macau casino aliran GGR ing Agustus

Rong perusahaan pialang saham ngetung revenue game reged (GGR) ing kasino Pengeluaran SDY Macau mili ing tingkat rata-rata babagan MOP750 yuta (US $ 92,89 mayuta-yuta) dina ing patang dina pisanan Agustus, utawa 5 persen luwih alon tinimbang ing kabeh Juli. Lengen stockbroking Nomura lan Sanford C. Bernstein ditanggepi ana cathetan ngemot prakiraan Macau casino GGR […]

toto

2Q bathi net munggah 5pct ing Wynn Macau Ltd, VIP plunges

Wynn Macau Ltd wis kacarita 5,2-persen dandan ing net MediaWiki kanggo waktu liya, saka US $ 160,3 yuta ing wektu sing cocog taun pungkasan kanggo Result SGP US $ 168,6 yuta kanggo telung sasi rampung 30 Juni. Ing asil dirilis menyang Bursa Saham Hong Kong sadurunge dina dagang diwiwiti ana, operator casino Macau ngandika revenue […]

toto

China biz woes natoni Macau VIP, ora perang perdagangan: analis

Macquarie Capital mikir woes saka sektor swasta ing daratan China nindakake Result HK bisnis casino ing Macau luwih gawe piala saka perang perdagangan Sino-AS. “Revenue game reged Macau (GGR) kaget stabil sawise ketegangan perdagangan AS-China mundhak ing Mei,” bank investasi ngandika ing cathetan ditanggepi ana. Iku ditambahaké: “Nalika Macau prices nuduhake wis dibayangke sentimen menyang […]

toto

Junkets begalan saka nggunakake Macau kanggo intl taruhan dumunung: sumber

Pengatur casino Macau kang Gaming Inspection lan Biro Koordinasi – awak uga dikenal kanthi singkatan Portugis DICJ – wis begalan operator junket kutha kang   nggunakake Macau minangka basis kanggo pamukiman salib-wewatesan VIP gambling layanan kasedhiya ing panggenan liya, sinau GGRAsia saka sumber industri. Sumber kasebut nambahake manawa arahan anyar babagan perkara sing ditanggepi dening regulator […]