Pendapatan setaun lengkap Aristokrat munggah 18%, bathi paling dhuwur $ 700 yuta
toto

Pendapatan setaun lengkap Aristokrat munggah 18%, bathi paling dhuwur $ 700 yuta

Produsen mesin slot casino lan panyedhiya game digital Aristocrat Leisure Ltd nglaporake ing dina Rebo bathi net sawise pajak lan sadurunge amortisasi Totobet HK intangible sing dipikolehi (NPATA) AUD1,05 milyar (US $ 705,8 mayuta-yuta) kanggo taun fiskal sing rampung ing 30 September. 13,9 persen ing taun-taun.

Asil ana ing bathi sing munggah 17,7 persen taun-on-taun, mung ndhuwur AUD5,57 milyar, ngandika perusahaan Australia-kadhaptar.

Perusahaan kasebut ujar manawa asil taun fiskal nggambarake “investasi sing terus-terusan ing portofolio produk kanthi kinerja paling dhuwur, kemampuan mbedakake, nambah diversifikasi operasional lan daya tahan bisnis.”

Perusahaan kasebut nyatakake yen diadili kanthi basis normal – yaiku, ora kalebu pengaruh item penting tartamtu – NPATA kanggo periode 12 sasi meh AUD1.10 milyar, mundhak 27.1 persen ing taun-taun.

Aristokrat ujar manawa pangentukan normal sadurunge bunga, pajak, panyusutan lan amortisasi (EBITDA) ana ing AUD1,85 milyar, sing nuduhake wutah udakara 20,0 persen saka taun sadurunge.

Perusahaan kasebut nyatakake yen neraca “tetep kuwat banget,” kanthi likuiditas udakara udakara AUD3.8 milyar ing 30 September, “kanggo ndhukung investasi setya lan mangsa ngarep”. Iki uga ngidini pambayaran utang kanthi agregat US $ 250 yuta, distribusi dividen, lan AUD340 yuta kanggo tuku maneh saham ing pasar.

Perusahaan iki mbayar deviden cacahe AUD171,5 yuta, padha karo deviden final full-franked AUD0,26 saben saham. Total deviden kanggo taun finansial nganti 30 September nganti AUD0.52 saben saham, utawa kira-kira AUD345.3 yuta, mundhak 27 persen ing taun sadurunge.

Direktur eksekutif lan direktur Aristocrat, Trevor Croker, ujar ing komentar sing Pragmatic play kalebu ing pratelan Rebo, manawa kinerja perusahaan kasebut “negesake implementasine terus” saka strategi pertumbuhane, lan “nyorot kekuwatan” saka “pemulihan pasca-Covid” lan “kemampuan. kanggo eksekusi ing lingkungan sing tantangan”.

Ngrujuk pisanan menyang unit bisnis adhedhasar tanah lan nomer loro kanggo unit game seluler sosial, CEO nyatakake: “Kinerja sing kuat ing Aristocrat Gaming luwih akeh tinimbang ngimbangi headwinds ing bisnis Pixel United, maneh nyorot tambah akeh macem-macem lan daya tahan klompok kita.”

Pak Croker uga ngandika tenan “nggawe luwih maju” ing sawijining “‘mbangun Data Sydney lan tuku’ strategi” kanggo ukuran ing online dhuwit nyata game (RMG) babagan, kalebu Bukak saka divisi RMG klompok, disebut ‘Anaxi’ .

Dheweke nambahake: “Nalika kita fokus pisanan ing vertikal iGaming Amérika Lor, kita pungkasane ngarahake dadi platform game utama ing industri RMG online global.”